CONTENT FOTOGRAFIE

Wil je graag nieuwe foto's voor de website óf sociale media van je bedrijf? Bij De Leo Media beschikken we over de juiste apparatuur voor productfotografie, content fotografie en bedrijfsreportages. 

Kies je voor een zakelijke fotoshoot bij De Leo Media? We zorgen graag voor een set professionele foto's (in de studio óf erbuiten) die laten zien wie je echt bent. Het is voor de online branding van je bedrijf belangrijk om jezelf óf je producten goed te presenteren. We zorgen ervoor dat je na een fotoshoot voldoende materiaal hebt om de marketing van je bedrijf te vullen.

"Van portret tot detailfoto’s, we maken samen een plan voor het fotograferen van de gewenste diensten, producten, verpakkingen óf personen."

Wil je jouw klanten graag een kijkje achter de schermen geven? Dan komen we graag langs voor een bedrijfsreportage op locatie. Je ontvangt alle foto’s in hoge resolutie welke geschikt zijn voor online platformen.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een bedrijfsreportage of content creatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie
.
Voor onze fotografie werken wij al jaren samen met Rianne Schaper Fotografie. Wil je graag een bedrijfsreportage, familie en/of huisdieren fotografie of een bruidsreportage boeken in Winschoten/Groningen? Rianne helpt je graag verder via haar eigen website. 


Neem contact op

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnenDe Leo Media img 1