De Leo Media is hét online marketingbureau uit Winschoten (Groningen) dat jouw bedrijf helpt groeien.

Wij zijn gespecialiseerd in social media marketing en denken graag mee over de juiste strategie voor jouw bedrijf.

Social Media

Wij zijn een ervaren partner op gebied van online marketing met ruim 20.000+ geschreven social media uitingen sinds 2017.

Online Marketing

Wil je meer resultaat behalen uit de online marketing van je bedrijf? Wij werken graag samen voor het bereiken van het ultieme resultaat.

Content creatie

Van copywriting tot SEO, blogs & websiteteksten. Wij creëren graag sterke teksten die iedere website of campagne laat stralen.

Grafische vormgeving

Een ontwerp nodig voor je huisstijl, menukaart, folder of flyer? Bij De Leo Media verzorgen we dit graag. Vraag ons naar de mogelijkheden.SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

Wil je de sociale media van jouw bedrijf graag een boost geven? Dan gaan we graag voor je aan de slag! Bij De Leo Media bieden we graag één compleet pakket aan inclusief het creëren van een nieuwe online huisstijl, content creatie én sociale media management van diverse kanalen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf organisch beter scoort én dat potentiële klanten jouw business weten te vinden.

Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om de sociale media van je bedrijf volledig te benutten. Het is dé manier van communiceren met (potentiële) doelgroep. Wil je graag dat we dit voor jou onderhouden zodat jij er geen omkijken meer naar hebt? Vraag ons naar de mogelijkheden.
CONTENT MARKETING

Jouw socials naar een hoger niveau tillen? Dan is professionele content onmisbaar. Wij hebben alles in huis voor het creëren professionele foto's & video's.

WIE ZIJN ONZE KLANTEN?

De Leo Media helpt bedrijven groeien door in te spelen op het grote bereik van sociale media.
We vertalen jouw kennis en expertise door naar interessante content. Samenwerken is de sleutel naar online succes!.

Appen met ons? Klik hieronder om te beginnenDe Leo Media img 1