OVER DE LEO MEDIA

OVER DE LEO MEDIA - De Leo Media | Social Media en Online Branding

De Leo Media is in 2017 opgericht door Serena De Leo. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de wereld van online marketing & sociale media, werd het tijd om met deze kennis én passie voor het vak een eigen onderneming te starten.

Dankzij onze persoonlijke, professionele en creatieve werkwijze hebben wij de afgelopen drie jaar al een zeer interessant portfolio mogen opbouwen. Door hard te werken en 100% achter onze visie te staan weten we bij al onze klanten het vertrouwen te winnen voor diverse langdurige samenwerkingen. Ons kantoor is gevestigd in Beerta waar wij ons dagelijks bezig houden met de online marketing en sociale media platforms van onze klanten.

Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en groeien graag mee met de nieuwe stromingen en trends op gebied van sociale media marketing & meer.

WEBCARE | ONLINE KLANTENSERVICE - De Leo Media | Social Media en Online Branding

WEBCARE | ONLINE KLANTENSERVICE

De Leo Media werkt óók buiten kantooruren- en dagen aan de online zichtbaarheid van je bedrijf! We reageren snel & kundig op alle binnenkomende klantvragen via diverse sociale media platforms!

ONLINE BRANDING - De Leo Media | Social Media en Online Branding

ONLINE BRANDING

Online Branding is het proces waarbij diverse online kanalen worden ingezet om de bekendheid en de beleving van je bedrijf te vergroten.

DIGITAL MARKETING - De Leo Media | Social Media en Online Branding

DIGITAL MARKETING

Heb jij een website of webshop en wil je graag hogere bezoekersaantallen én meer conversie creëren? De Leo Media neemt deze zorg graag uit handen.

CONTENTBEHEER - De Leo Media | Social Media en Online Branding

CONTENTBEHEER

Voor veel van onze klanten creëren wij uiteenlopende teksten voor websites, persberichten en nieuwsbrieven. Wij dragen er zorg voor dat de teksten goed aansluiten bij de wensen van de klant én bij de doelgroep.

SOCIAL MEDIA ONDERHOUD - De Leo Media | Social Media en Online Branding

SOCIAL MEDIA ONDERHOUD

De Leo Media verzorgt graag al jouw sociale media zaken. We creëren professionele content die past bij jouw doelgroep en bedrijfsvoering, ook zorgen voor de juiste optimalisering van je zakelijke Facebookpagina.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.