WEBSITE TEKSTEN

Zijn de teksten op je website toe aan vervanging? Zoek niet langer, wij gaan graag voor jou aan de slag! Ook wanneer je en een gloednieuwe website laat maken en de content nog ontbreekt kun je bij ons terecht.

We schrijven graag sterke content om jouw website SEO bestendig mee op te vullen. Goede content draagt bij aan de organische vindbaarheid in Google en helpt zoekmachines om jouw website beter te vinden. Heel erg belangrijk dus!

Blogs & artikelen

Ben je al voorzien van content op je website maar wil je dit graag aanvullen met nieuwsberichten, 
artikelen of blogs? Ons team staat graag voor je klaar om dit voor jou in korte tijd te regelen. We plannen een digitale, telefonische óf echte meeting in om te brainstormen over onderwerpen. Daarna gaan we aan de slag met de creatie van de gevraagde teksten. Je ontvangt deze eerst altijd in concept vorm, ben je akkoord? Dan maken we de teksten definitief en kunnen ze live! TEKSTEN SCHRIJVEN & HERSCHRIJVEN

Zijn de teksten op je website toe aan vervanging óf aan een opfrisbeurt? Beide opties zijn mogelijk binnen ons bedrijf. 
Het is voor ons belangrijk om goed te weten waar je wilt dat wij over schrijven. We plannen een telefonische intake in en horen graag welke wensen en voorkeuren je hebt. Het is ons doel om jouw kennis en expertise door te vertalen naar een sterkte tekst dat (potentiële) klanten enthousiast maakt over jouw dienst of product.

Bij het schrijven van teksten houden we altijd rekening met de SEO, deze dragen bij aan een betere online vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. 

SEO TEKSTEN

SEO teksten zijn onmisbaar voor een goede organische vindbaarheid in Google. Het wordt steeds belangrijker om kwalitatieve content te schrijven met informatie voor je bezoekers. We gaan graag aan de slag met het creëren van waardevolle content waarmee we de organische vindbaarheid verbeteren.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Neem contact op >>
Appen met ons? Klik hieronder om te beginnenDe Leo Media img 1