WEBSITE
TEKSTEN

Zoek je een bedrijf dat content schrijft voor websites of sociale media? De Leo Media werkt sinds 2017 samen met diverse bedrijven op het gebied van content creatie.

We schrijven graag interessante content om jouw website mee op te vullen en houden daarbij rekening altijd met de SEO. Door een goede opvulling van je website wordt je beter en sneller gevonden in Google wat weer positief bijdraagt aan de organische traffic op je website of webshop.
TEKSTEN SCHRIJVEN
& HERSCHRIJVEN

Zijn de teksten op je website toe aan vervanging óf aan een opfrisbeurt? Beide opties zijn mogelijk binnen ons bedrijf. 

Het is voor ons belangrijk om goed te weten waar je wilt dat wij over schrijven. We plannen een telefonische intake in en horen graag welke wensen en voorkeuren je hebt. Het is ons doel om jouw kennis en expertise door te vertalen naar een sterkte tekst dat (potentiële) klanten enthousiast maakt over jouw dienst of product.

Bij het schrijven van teksten houden we altijd rekening met de SEO, deze dragen bij aan een betere online vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. 

SEO 
TEKSTEN

SEO teksten zijn onmisbaar voor een goede organische vindbaarheid in Google. Het wordt steeds belangrijker om kwalitatieve content te schrijven met informatie voor je bezoekers. We gaan graag aan de slag met het creëren van waardevolle content waarmee we de organische vindbaarheid verbeteren.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Neem contact op >>