Social Media Advertising

Wil je graag online groeien en heb je ondersteuning nodig op gebied van social? We helpen je graag bij het vergroten van je online zichtbaarheid door middel van advertising campagnes. De afgelopen vijf jaar hebben we meer dan 20.000+ online posts gepubliceerd en met deze kennis gaan we graag aan de slag met diverse online campagnes voor jouw bedrijf. 

VERGROOT JE ONLINE ZICHTBAARHEID.

We gaan graag aan de slag met de advertising via Facebook & Instagram. Aan de hand van jouw expertise en niche gaan wij aan de slag met een doelgroep analyse. We vertalen jouw ervaring en expertise door naar interessante content voor diverse online platforms. We plaatsen de juiste content voor jouw doelgroep met als doel om de zichtbaarheid te verhogen én meer organische interactie te genereren. 


ONTDEK DE KRACHT VAN SOCIAL MEDIA

Social Media is belangrijker én groter dan ooit. Het bereik via online kanalen is de laatste jaren sterk gegroeid. Dit maakt het de perfecte plek om jouw business te promoten. Zoek jij de juiste oplossing voor de marketing van jouw bedrijf? 

We creëren sociale media posts en managen de online kanalen naar keuze. We combineren sterke teksten met een bijpassende banner dat volledig aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Iedere klant ontvangt een eigen digitale huisstijl gemaakt door onze vormgevers.

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!


Neem contact op
Appen met ons? Klik hieronder om te beginnenDe Leo Media img 1