Meer tijd voor je onderneming!

De Leo Media begrijpt social media. Want de wereld van nu, dat gaat sneller dan je als ondernemer kunt bijhouden. Wat je vandaag post zijn je klanten morgen alweer vergeten, hoe zorg je er nou precies voor dat je relevant blijft?

Daar heeft De Leo Media het antwoord op: door op het juiste moment dáár te zijn! Door actief en megasnel in te haken op de behoeften van potentiele klanten. Nu denk je.. Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor? Dat snappen wij als de beste! Daarom kun je bij De Leo Media met een gerust hart je sociale media diensten laten uitbesteden. De berichten voor sociale media worden geschreven naar aanleiding van de gekozen sociale media strategie en actuele feiten, seizoenen en inhakers. Wij passen de tone of voice precies aan zoals jij dat wilt uitstralen maar zijn altijd persoonlijk, professioneel en correct.

Voordelen uitbesteden sociale media

Meer tijd voor je onderneming
Het op de juiste manier onderhouden van diverse sociale media platforms kost aardig wat tijd, deze tijd steek je liever in je bedrijf. Sociale media is tegenwoordig onmisbaar voor de online vindbaarheid van je bedrijf. Wij nemen de zorg graag uit handen zodat jij meer tijd overhoudt om te doen wat je écht wilt: ondernemen.

Online aandacht voor je bedrijf, merk, evenement of organisatie
Evenement op de planning? Jaarlijkse uitverkoop in de winkel? Wij zorgen ervoor dat jouw speciale dag extra onder de aandacht wordt gebracht via diverse sociale platforms.

Je eigen online klantenservice
Altijd al je eigen online klantenservice gewild? Dan hebben wij goed nieuws! Bij De Leo Media zorgen we voor een super snelle reply op alle klantvragen, verzoeken en eventuele klachten. Door snel in te spelen op de behoeften van (potentiele) klanten verhoog je de kans dat ze met jou in zee gaan.

Betere vindbaarheid in Google
De zoekpositie in Google verbeteren? Zorg voor een optimale inzet van diverse sociale media platforms. Dit heeft een positieve invloed op de vindbaarheid van je bedrijf in Google.


Facebook, Instagram & LinkedIn

Dit zijn momenteel dé koplopers op gebied van sociale media. Je kunt De Leo Media voor een of meerdere platforms inzetten. Van het creëren van je bedrijfspagina tot het bedenken van content en onderhoud.

Social media training/coaching
Ga je liever zelf aan de slag met sociale media en wil je jouw eigen kennis hierover vergroten? Dan biedt de sociale media training/coaching de juiste oplossing! Tijdens een of meerdere sessies gaan we aan de slag met een persoonlijke sociale media strategie en de uitvoering ervan. We helpen je met het opzetten van je pagina of de promotie van je (toekomstige) evenement!


Wil je meer informatie over deze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.