parallax background

De Leo Media behoort tot de beste 150 online marketingbureaus van Nederland!

Online Marketingbureau De Leo Media uit Winschoten heeft de titel Best Agency of the Year 2023 toegekend gekregen door FONK150.

Dit onderscheidt ons als een van de toonaangevende marketingbureaus in Nederland, met de hoogste tevredenheid onder opdrachtgevers.

Met een indrukwekkende score van 8.57 hebben wij ruimschoots voldaan aan de criteria, wat een ware erkenning is voor het harde werk en de toewijding van ons gehele team. De Leo Media is opgericht in 2019 door eigenaar Serena De Leo. Ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een full-service marketingbureau met 6 medewerkers aan het Burgemeester Schonfeldplein 17 in Winschoten. Wij werken al jaren samen met lokale bedrijven en partners en hebben onze dienstverlening steeds breder kunnen aanbieden. We zijn onze opdrachtgevers en klanten enorm dankbaar voor hun steun en loyaliteit. We zijn trots dat wij als lokaal bedrijf uit Winschoten een grote impact kunnen maken in de wereld van online marketing.

Wat is de FONK150?

De FONK150, een jaarlijkse ranglijst samengesteld door FONK, heeft De Leo Media in de 28e editie van het klanttevredenheidsonderzoek in 2023 uitgeroepen tot een van de beste 150 marketingbureaus van Nederland.

Neem contact met ons op

Waarom is het belangrijk om je online aanwezigheid te optimaliseren?

Een goede online aanwezigheid kan je bedrijf veel voordelen opleveren. Zo kun je meer potentiële klanten bereiken en je naamsbekendheid vergroten. Bovendien is het vaak goedkoper om online marketing in te zetten dan traditionele marketingkanalen. Een online marketingbureau kan je helpen om je online aanwezigheid te optimaliseren en daardoor meer succes te behalen.

Op zoek naar een Online Marketingbureau uit Groningen?

Geen idee waar je moet beginnen?
Wij helpen je graag op weg met een gratis adviesgesprek.

Benieuwd naar onze dienstverlening?

De Leo Media is een full-service marketingbureau gevestigd in Winschoten. Met ruim 6 jaar ervaring in de wereld van online marketing weten wij precies hoe wij iedere branche kunnen bedienen met de juiste, persoonlijke en effectieve aanpak. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization en houdt zich bezig met het optimaliseren van websites voor zoekmachines zoals Google. Dit kan bijvoorbeeld door het verbeteren van de website structuur, het schrijven van goede content en het verzamelen van backlinks. Een online marketingbureau kan je helpen om je website te optimaliseren voor zoekmachines en daardoor hoger in de zoekresultaten te verschijnen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising en is een vorm van online adverteren via zoekmachines zoals Google. Door te adverteren op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf, kun je potentiële klanten bereiken die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Ons bureau kan je helpen met het opzetten van een succesvolle SEA-campagne.

Social media marketing

Social media is een belangrijk onderdeel van de online aanwezigheid van bedrijven. Door actief te zijn op social media kan je bedrijf een band opbouwen met de doelgroep en de naamsbekendheid vergroten. De Leo Media kan je helpen met het opzetten van een social media strategie en het maken van content die aansluit bij je doelgroep.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een effectieve manier om klanten aan je bedrijf te binden. Door regelmatig nieuwsbrieven te versturen, blijf je in contact met je klanten en kunnen ze op de hoogte blijven van nieuwe producten of aanbiedingen.

Waarom een online marketingbureau uit Groningen

Ben jij op zoek naar een online marketingbureau in Groningen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet.

- Persoonlijke service: De Leo Media biedt persoonlijke service aan de klanten. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zijn in staat om hen beter van dienst te zijn.

- Lokale expertise: Een online marketingbureau uit Groningen heeft de expertise en lokale kennis in huis om je online aanwezigheid te optimaliseren. Zo weet het bureau precies wat er nodig is om hoger in de zoekresultaten te verschijnen of om meer volgers op social media te krijgen.

- Bespaar tijd en geld: Het inschakelen van een online marketingbureau uit Groningen kan je tijd en geld besparen. Zo hoef je zelf niet te investeren in dure tools en kan je je richten op andere zaken binnen je bedrijf.

Veel gestelde vragen over online marketing

Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen over online marketing voor je beantwoord.

1Wat kost het inschakelen van een online marketingbureau?
De kosten van een online marketingbureau Groningen kunnen verschillen per bureau en per opdracht. Vaak werken bureau's met een uurtarief of een projectprijs. Het is daarom verstandig om vooraf een offerte op te vragen.
2Wat is het verschil tussen SEO en SEA?
SEO en SEA zijn beide manieren om meer bezoekers naar je website te trekken. Bij SEO gaat het om het optimaliseren van je website zodat deze beter vindbaar is in de zoekresultaten van zoekmachines. Bij SEA gaat het om het adverteren in zoekmachines op relevante zoekwoorden.
3Wat zijn de voordelen van social media marketing?
Social media marketing kan verschillende voordelen opleveren voor je bedrijf. Zo kan je meer volgers krijgen, meer interactie met je doelgroep hebben en je naamsbekendheid vergroten.

Samenvatting

Een online marketingbureau kan je helpen om je bedrijf online zichtbaar te maken en meer online succes te behalen. Of het nu gaat om SEO, SEA, social media marketing of e-mailmarketing, een online marketingbureau heeft de expertise in huis om je te helpen. Door het inschakelen van een online marketingbureau uit Groningen kan je tijd en geld besparen en je richten op andere zaken binnen je bedrijf. Bovendien kan je door de kennis en ervaring van een online marketingbureau te benutten meer potentiële klanten bereiken en je naamsbekendheid vergroten.

Als je op zoek bent naar een online marketing bureau in Groningen, is het belangrijk om een bureau te kiezen dat past bij jouw bedrijf en jouw doelen. Zoek naar een bureau dat ervaring heeft in jouw branche en dat jouw doelgroep begrijpt. Vraag vooraf een offerte op en bespreek de mogelijkheden en verwachtingen. Zo kan je samen met het bureau werken aan meer online succes voor jouw bedrijf.

Kortom, het inschakelen van een online marketingbureau kan je bedrijf helpen om meer online succes te behalen. Door gebruik te maken van verschillende online marketingkanalen en de expertise van het bureau, kan je meer potentiële klanten bereiken en je naamsbekendheid vergroten.

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.

Dankbaar voor onze loyale en trouwe klanten en opdrachtgevers, zonder hen hadden we niet in deze lijst gestaan!

Serena De Leo

This is the title

De Leo Media behoort tot de beste 150 online marketingbureaus van Nederland!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.