parallax background

Over ons

De Leo Media

Ons verhaal

 

Sinds 2017 zijn wij dé betrouwbare partner voor online marketing & sociale media. Als allround marketingbureau bieden wij A tot Z service voor jouw bedrijf. Gevestigd in Winschoten, werken we met een hecht en gemotiveerd team aan online marketing voor heel Nederland. Met onze expertise en passie helpen we jouw bedrijf groeien. Sluit je aan bij ons team van experts en laat jouw online succesverhaal beginnen!

Ons team

Graag stellen we je voor aan de gezichten achter De Leo Media.

Serena de Leo

Eigenaar


De Leo Media is opgericht in 2017. In de beginjaren hebben we ons voornamelijk gericht op het onderhouden en managen van sociale media kanalen voor bedrijven.

Meer lezen

Remke

Online marketeer


Ik ben Remke Huisman, 23 jaar oud en vol energie. Afgestudeerd in Commerciële Economie aan de Johan Cruyff Academy in Groningen. Sinds oktober 2022 werk ik bij De Leo Media en het is geweldig!

Meer lezen

Arshed

Officemanager, dronepiloot & eigenaar


Als mede-eigenaar wil ik mezelf graag voorstellen. Mijn naam is Arshed Al Sawad en ik ben afgestudeerd als online marketeer aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Na mijn studie heb ik enkele jaren in de financiële wereld gewerkt. Daarnaast ben ik altijd een ondersteunende factor geweest bij De Leo Media.

Meer lezen

Rianne

Vormgever & fotograaf


Ik ben Rianne en werk sinds augustus 2020 bij De Leo Media. Begonnen als fotograaf, groeide mijn interesse in contentcreatie en online marketing. Nu combineer ik fotografie met het beheren van online marketing en sociale media voor klanten.

Meer lezen

Sanne

Contentcreator & vormgever


Ik ben Sanne, sinds 1 maart 2023 ben ik werkzaam bij De Leo Media. Hier krijg ik alle ruimte om mijn creativiteit de vrije loop te laten.

Meer lezen

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.