parallax background

Contentmarketing

De Leo Media

Contentmarketing

 

Content marketing is een belangrijk onderdeel van elke online marketingstrategie. Bij De Leo Media weten we als geen ander hoe we goede content kunnen creëren die jouw bedrijf online laat opvallen en meer klanten aantrekt. Wij geloven in het belang van SEO-proof teksten die organische traffic naar jouw website genereren.

Onze ervaren schrijvers kunnen zowel teksten maken voor de website als blogs schrijven die de interesse van jouw doelgroep wekken. Wij werken samen met jou om de juiste tone-of-voice en inhoud te bepalen die past bij jouw merk. Door onze zoekwoordenanalyse en kennis van SEO, zorgen we dat jouw content wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en dus beter vindbaar wordt. Wij kunnen geheel nieuwe teksten schrijven of een huidige tekst herschrijven.

Wij zijn er van overtuigd dat goede content ook visueel aantrekkelijk moet zijn. Onze ontwerpers kunnen de visuele elementen van jouw content creëren, zoals digitale banners en visuals, flyers en visitekaartjes die jouw merk weerspiegelen. Ook kunnen wij helpen bij het ontwerpen van een consistente huisstijl, die bijdraagt aan een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Naast het creëren van content, bieden wij ook mogelijkheden voor fotografie, video en drone beelden. Onze fotograaf kan zorgen voor mooie portretfoto's van jou en je werknemers, maar ook bedrijfsreportages en content shoots voor social media en websites. Met onze videocamera en drone kunnen we unieke beelden maken van bovenaf, wat interessant kan zijn voor projecten en vastgoed. Ook hebben wij ruime ervaring met het creëren van videobeelden voor Instagram Reels en TikTok.

Een sterke sociale media campagne sleutel is tot online succes en wij helpen jou graag met het creëren van content die jouw bedrijf online laat stralen.

Neem contact met ons op

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.