parallax background

Social media templates

De Leo Media

Social media templates

 

Wil jij graag zelf aan de slag met de social media van jouw bedrijf? Dan is het fijn om een aantal kant en klare templates in huis te hebben waarmee je aan de slag kunt. Heb je weinig grafische skills? Geen zorgen! Wij maken graag een eigen Social Media Design Kit voor jou in je eigen huisstijl kleuren. Hier Kun je gemakkelijk een foto achter plaatsen of de tekst aanpassen.

Social Media Design Kit 

Ben jij zelf graag actief op de socials maar heb je geen tijd of niet voldoende kennis om het er professioneel uit te laten zien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Leo Media is een full service online marketingbureau, wij zijn gevestigd in Winschoten (Groningen) en specialiseren ons in social media marketing. 

Hoe werkt het?
Wij maken in overleg met jou een eigen Social Media Design Kit aan. Wij leveren een professionele huisstijl template aan waarmee jij zelf aan de slag kunt. Hiermee ben jij zelf actief op de socials en blijf je herkenbaar op de tijdlijn van je volgers. Ons team van designers neemt na jouw aanvraag contact met jou op om de wensen te bespreken. Daarna gaan wij aan de slag met de creatie van de templates.

We sturen ze naar je op via een We Transfer bestand zodat jij hiermee aan de slag kunt. Je kunt de templates vervolgens gebruiken voor jouw eigen social media kanalen. Wij zorgen ervoor dat je bij de templates makkelijk de foto's en teksten kunt aanpassen zodat je hier een flinke poos mee vooruit kunt. Ben je erop uitgekeken? Dan maken we graag weer een nieuwe reeks templates voor je. 

Neem contact met ons op

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.