parallax background

Branding & mediavormgeving

De Leo Media

Branding & mediavormgeving

 

Een sterke branding zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij potentiële klanten en kan een cruciale factor zijn voor het succes van een bedrijf. Onze ervaren designers staan klaar om aan de slag te gaan met het ontwerpen van diverse visuals, huisstijlen en logo’s.

Daarnaast werken onze designers ook graag aan flyers, folders, boeken, visitekaartjes, stickers en meer. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat een passende branding hierbij hoort. Daarom gaan we altijd in gesprek met onze klanten om zo hun wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp, waarbij we onze creativiteit combineren met de specifieke wensen van onze klanten. Het resultaat is een unieke en herkenbare branding die past bij het bedrijf.

 

Media

Naast branding en design bieden we ook verschillende mogelijkheden op het gebied van media. Zo hebben wij een eigen professionele fotograaf die graag foto’s en video’s verzorgt voor websites en social media kanalen. Onze ervaren fotograaf zorgt graag voor hoogwaardige foto's die de uitstraling van het bedrijf versterken en bijdragen aan de algehele branding.

Daarnaast bieden we ook video- en droneproducties aan, waarmee we bedrijven de mogelijkheid geven om zichzelf op een unieke manier te presenteren. Video's kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden, zoals bedrijfspresentaties, productintroducties en marketingcampagnes. Onze droneproducties bieden de mogelijkheid om bedrijfspanden en -terreinen op een spectaculaire manier in beeld te brengen. Onze drone-piloot beschikt over de juiste certificaten en ervaring om veilig en vakkundig te vliegen.

We weten als geen ander dat beelden steeds belangrijker worden in onze digitale wereld. Daarom hebben we ook veel ervaring met het maken van videobeelden voor Instagram Reels en TikTok. Hierbij komt onze creativiteit goed van pas en weten we hoe we jouw merk het beste kunnen presenteren in korte, pakkende video's.

Ons team staat graag voor je klaar om professionele foto's en video's te maken die passen bij jouw merk en boodschap. Laat ons weten wat je nodig hebt en we gaan direct voor je aan de slag!

Neem contact met ons op

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.