parallax background

Contentfotografie

De Leo Media

Contentfotografie

 

Wil je graag nieuwe foto's voor de website óf sociale media van je bedrijf? Bij De Leo Media beschikken we over de juiste apparatuur voor productfotografie, content fotografie en bedrijfsreportages. 

Kies je voor een zakelijke fotoshoot bij De Leo Media? We zorgen graag voor een set professionele foto's (in de studio óf erbuiten) die laten zien wie je echt bent. Het is voor de online branding van je bedrijf belangrijk om jezelf óf je producten goed te presenteren. We zorgen ervoor dat je na een fotoshoot voldoende materiaal hebt om de marketing van je bedrijf te vullen.

Wil je jouw klanten graag een kijkje achter de schermen geven? Dan komen we graag langs voor een bedrijfsreportage op locatie. Je ontvangt alle foto’s in hoge resolutie welke geschikt zijn voor online platformen.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor een bedrijfsreportage of content creatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie
.
Voor onze fotografie werken wij al jaren samen met Rianne Schaper Fotografie. Wil je graag een bedrijfsreportage, familie en/of huisdieren fotografie of een bruidsreportage boeken in Winschoten/Groningen? Rianne helpt je graag verder via haar eigen website. 

Neem contact met ons op

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.