De Leo Media is hét full service online marketingbureau van Groningen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw online marketingbehoeften? Bij De Leo Media, gevestigd in Winschoten, bieden we een uitgebreid scala aan online marketingdiensten onder één dak. Of je nu behoefte hebt aan het uitbesteden van social media marketing, het opzetten van Google, Facebook of Instagram campagnes, of het creëren van professionele bedrijfsfilms en fotografie, ons team staat voor je klaar.
 
Als je bedrijf zich in Winschoten bevindt en je zoekt naar online marketingoplossingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We begrijpen de lokale markt en streven ernaar om jouw bedrijf online te laten groeien. Met onze vakkundige en professionele aanpak zorgen we ervoor dat je online zichtbaarheid vergroot wordt en je doelgroep bereikt wordt.
 
Onze expertise omvat alles, van het opzetten van effectieve advertentiecampagnes tot het creëren van boeiende content die jouw merk op de kaart zet. We zijn trots op onze resultaatgerichte aanpak en streven ernaar om jouw bedrijf te helpen groeien en bloeien in de digitale wereld. Ons ervaren team werkt sinds 2017 in de wereld van online marketing en we weten als geen ander hoe snel de digitale markt zich beweegt. Wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen met groeien.
 

Welke diensten bieden wij aan? 

 • Social Media Marketing
 • Social Media advertising 
 • Websites 
 • Grafische Vormgeving
 • Fotografie en (drone) video 
 • Bedrijfsvideo’s 

Waarom kiezen voor De Leo Media uit Winschoten voor online marketing en webdesign?

Klantgerichtheid en service staan bij De Leo Media op nummer één. Dat beloven we niet alleen, maar daar staan wij ook echt voor, en dat merk je aan onze volledige dienstverlening. Na het indienen van jouw aanvraag voor online marketing of websites neemt Serena contact met je op om jouw wensen alvast door te spreken. Wil je liever langskomen op ons kantoor in Winschoten? Geen probleem! Wij zorgen voor heerlijke Italiaanse espresso of cappuccino met wat lekkers terwijl we jouw wensen bespreken. 

Samen met ons team gaan we vervolgens aan de slag met jouw wensen. Wil je graag aan de slag met de social media marketing van je bedrijf? Of is het tijd voor een nieuwe website? Om welke dienst het ook gaat, De Leo Media staat voor je klaar. We zijn altijd transparant over onze werkwijze, service en prijzen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. 

 • Full service online marketingbureau met alle service onder één dak 
 • Professioneel team met korte lijnen, elke klant heeft een eigen contactpersoon 
 • Uitstekende service beoordeeld met 5 sterren in Google 
 • Jarenlange ervaring in online marketing
 • Wij bouwen responsive Wordpress Websites die goed scoren in Google

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!