parallax background

E-mail marketing Winschoten

E-mail marketing Winschoten

Succesvolle e-mailmarketing campagnes inzetten voor je bedrijf? We got you! De Leo Media is een full service marketingbureau waar je terecht kunt voor de volledige verzorging van je online marketing. Je kunt ons inzetten voor social media marketing, SEO teksten , Social media advertising en óók e-mailmarketing. Wil je meer weten over onze e-mailmarketing service? We leggen het graag aan je uit.

Wat is e-mailmarketing?

E-mail marketing is een vorm van online marketing waarbij je de doelgroep direct benadert via een e-mail. Je kunt deze doelgroep een nieuwsbrief sturen of een promotionele e-mail met daarin een speciale actie of korting. E-mail marketing kun je op meerdere momenten inzetten, je kunt het gebruiken om twijfelende bezoekers te informeren of om potentiële klanten over te halen tot een aankoop. Steeds meer bedrijven zetten social media marketing in naast e-mail marketing. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Voordelen van E-mail marketing

Steeds meer bedrijven kiezen voor e-mail marketing als onderdeel van hun marketingstrategie. Het is een fijne manier om rechtstreeks in contact met je potentiële doelgroep te komen. De meeste bedrijven hebben een e-mailbestand waarmee ze rechtstreeks warme leads kunnen benaderen. Wij zorgen graag voor succesvolle en geautomatiseerde campagnes die aansluiten bij jouw bedrijf. Het is daarnaast ook mogelijk om enquêtes te versturen naar klanten ter beoordeling van je dienst, service of product. Onze e-mail marketeers zetten effectieve mailing in om jouw doelgroep te bereiken. We zetten graag de voordelen voor je op een rijtje.

1. Rechtstreeks contact met jouw doelgroep

Het inzetten van e-mail marketing is voor iedere ondernemer een goed idee. Het zorgt voor rechtstreeks contact met potentiële klanten en het is daarnaast een mooie manier om meer van je bedrijf te laten zien. Je lezers zijn namelijk al geïnteresseerd in je producten of diensten; anders hadden ze zich niet voor je nieuwsbrief aangemeld. Het is daarom makkelijker om ze om te toveren tot klant dan via een andere marketing ingang.

2. Makkelijk & betaalbaar in te zetten

E-mail marketing inzetten hoeft niet veel te kosten. Wij hebben alle tools in huis voor het maken van een gepersonaliseerde nieuwsbrief in jouw huisstijl. We maken gebruik van professionele tools waarmee we jouw doelgroep in een handomdraai kunnen bereiken.

4. Bewezen effectief marketingtool

In de wereld van marketing zijn er een hoop veranderingen maar één ding is zeker: e-mail blijft ontzettend populair. Iedereen heeft een e-mailadres en steeds meer mensen en bedrijven zetten in op deze duurzame en succesvolle tool. Bij Nederlandse bedrijven is dit een favoriet middel om rechtstreeks reclame te maken bij warme klanten en leads.

5. Persoonlijk & Meetbaar

Hoe persoonlijker de boodschap, hoe beter. E-mail marketing is een effectieve én persoonlijke manier om je doelgroep aan te spreken. Je kunt de nieuwsbrieven personaliseren door de naam van de klant toe te voegen samen met andere segmenterende details. Hoe persoonlijker je mails, hoe groter de kans dat ze een conversie opleveren. Het fijne aan e-mail marketing is ook dat het goed meetbaar is, je kunt precies zien wat jouw mail heeft opgeleverd. Wij hebben alle tools in huis om precies te zien wat de mails hebben opgeleverd, daarnaast zetten we Google Analytics in om te zien hoe de lezers zich op jouw website bewegen. Het einddoel? Conversie tegen een schappelijk tarief!

Ons team van marketingexperts komt graag geheel vrijblijvend met je in contact over de mogelijkheden wij bieden op gebied van e-mail marketing.

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.