parallax background

Social media masterclass

De Leo Media

Social media masterclass 

 

Wil jij leren hoe je écht impact maakt met social media marketing?
Schrijf je dan in voor een social media masterclass bij De Leo Media. Tijdens deze 2 uur durende sessie ontdek je hoe je de social media marketing van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen.

Deze sessie is geschikt voor iedereen die graag meer wil leren over social media marketing. Wij geven informatie over de huidige marketingtrends, we delen onze diepste geheimen en bewezen tactieken voor een succesvolle social campagne.
Daarnaast laten we zien hoe je met video content een heel nieuw bereik kunt creëren voor jouw bedrijf. De Leo Media bestaat sinds 2017 en inmiddels hebben wij ruim 25.000 social media posts geschreven voor onze klanten. 

 

Wat leer je tijdens een social media masterclass?

Jij bent een ambitieuze ondernemer en je wilt graag álles uit je bedrijf halen. Toch blijft je sociale media marketing een ondergeschoven kindje en lukt het je niet om actief te  blijven posten en je netwerk uit te breiden. Herkenbaar verhaal? Tijdens onze Masterclass geven we jou diverse handvaten waarmee je de komende tijd flink aan de slag kunt. Onder het genot van een hapje en een drankje bespreken wij de volgende onderwerpen met je:

- Social Media Trends 2023 - 2024
- Ons geheim voor een succesvolle social media campagne 
- Videocontent maken (Hoe maak je de beste Reels & Tiktoks voor jouw bedrijf)
- Wij delen onze favoriete en onmisbare marketingtools
- How To:  Instagram & TikTok inzetten voor je bedrijf. 
- Mogelijkheid om vragen te stellen 
- Het belang van organisch een duurzame content 
- Interactieve opdracht

Digitaal een masterclass bijwonen? Dit is mogelijk! Stuur een e-mail naar contact@deleomedia.nl voor de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op

parallax background

Plan een gratis adviesgesprek

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in op ons kantoor in Winschoten. Liever digitaal inplannen? Ook geen probleem! Wij staan graag voor je klaar.